Nieuwsbrief #2

Tijd voor een update!
In mei hebt u van ons de eerste officiële nieuwsbrief ontvangen. Inmiddels is het alweer bijna Herfstvakantie en dus de hoogste tijd om van ons te laten horen.

Het eerste dak komt in uitvoering
We kunnen beginnen aan de werkelijke uitvoering. Het eerste dak dat aan de beurt komt is dat van de Vliedberg 58 in Oosterhout. Op dit dak worden 260 panelen gelegd. De werkzaamheden gaan eind deze maand van start. Alle bewoners van de betreffende flat krijgen nog persoonlijk bericht.

Wanneer komen de andere gebouwen aan de beurt?
Nu we zijn begonnen, komen alle gebouwen achtereenvolgens aan de beurt. De onderzoeken naar de daken nemen meer tijd in beslag dan we op voorhand dachten, maar het is belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt. Hierdoor zal het grootste deel van de uitvoering volgens de laatste planning in kwartaal 1 van volgend jaar plaatsvinden.

Wanneer start uw voordeel?
Als het gebouw in uw regio voorzien is van zonnepanelen en aangesloten is op het netwerk, start het voordeel meteen. U ontvangt dan ook een inlogcode voor de app van Voorstroom waarin u de opwek kunt zien. De verwachting is dat het voordeel in de energie jaarnota van 2022 wordt meegeteld. De energieleverancier keert het voordeel dus uit in 2023.

Volgende nieuwsbrief
In onze volgende nieuwsbrief kunt u lezen hoe zo’n project tot stand komt en hoe de uitvoering gaat. In november kunt u weer een update verwachten.

Vragen
Veel antwoorden kunt u vinden bij de veel gestelde vragen op onze website. U kunt ook een email sturen naar: [email protected] of een terugbel-verzoek invullen. We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen.