Verlaging energiebelasting (vooraankondiging)

Om de huidige hoge energieprijzen te compenseren heeft het kabinet besloten om de energiebelasting op elektriciteit met ingang van 2022 te verlagen. Het financiële voordeel van de zonnecoöperatie in de postcoderoos is gekoppeld aan de energiebelasting. Door deze maatregel krijgt u het voordeel wel, maar een kleiner deel zal van de zonnepanelen komen. We zijn op dit moment aan het bekijken wat het effect is voor onze leden. Of de verlaging van de energiebelasting ook na 2022 van kracht blijft, is niet bekend. We houden u op de hoogte.

Volgende nieuwsbrief
Komende week kunt u weer een nieuwsbrief van ons verwachten.

Vragen
Veel antwoorden kunt u vinden bij de veel gestelde vragen op onze website. U kunt ook een email sturen naar: [email protected] of een terugbel-verzoek invullen. We staan u graag te woord.

Veel gestelde vragen.