Planning 2023

We krijgen soms de vraag: “wanneer is ons gebouw aan de beurt voor zonnepanelen?” Het mooie van de regeling is dat niet iedereen die lid is onder de zonnepanelen hoeft te wonen om mee te doen. We leggen zonnepanelen op de grootste en de beste daken, maar dat levert voordeel op voor iedereen die lid is.

We hoopten al dat we de planning voor de kerst zouden krijgen van de netbeheerder. En dat is gelukt. De planning van onderstaande adressen is onderhevig aan verschuivingen. Bewoners worden apart geïnformeerd over de werkzaamheden.

10 januari wordt er gestart in Dinteloord, Fijnaart en Standaardbuiten.
11 januari zijn Oud Gastel en Oudenbosch aan de beurt, gevolgd door Zevenbergen en Hoeven op 12 januari.
Als laatst zullen op 13 januari Bosschenhoofd en Rucphen worden aangesloten. Daarmee is bijna alles gereed, op 2 speciale daken in Oosterhout na. Hier wachten we nog op de speciale panelen en omvormers die we daar nodig hebben. Maar ook die projecten moeten voor de lente -wanneer de zon weer hard gaat schijnen- klaar zijn.